İŞ İLANI DETAYI

Ruhsal Engelli Yatılı Bakım Merkezimize;BAYAN hemşire alınacaktır.Enjeksiyon, damar yolu açma, kan alma, serum takma, ilaç hazırlama ,pansuman yapma ve ilgili defterlere düzenli olarak işleme gibi tüm hemşirelik hizmetlerinden sorumlu olacaktır Çalışma sistemi ihtiyaca göre ; 1- 24 saat çalışma 48 saat istirahat şeklinde ve2- Haftada 5 gün 08:00-17:00 cumartesi yarım pazar tam gün izin şeklinde olacaktırNOT-1 : Başvuran adayların her iki çalışma şeklini de kabul etmesi gerekmektedirNOT-2 : Çalışma yeri İzmir - Menderes - Çile Köyü ve İzmir -Menderes -Özdere Çukuraltı Mahallesidir .NOT-3 : Başvuran adayların CV göndermesi ve telefonla görüşmelerini hafta içi 09:00-16:00 saatlerinde yapması rica olunur.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübe NOT : Sağlık Bakım Teknisyenliği - Laboratuvar Teknisyenliği - Diş Teknisyenliği - Ameliyathane teknisyenliği - Fizik tedavi teknisyenliği - Diyaliz Hemşireliği gibi bölümler şartnamemiz gereği kabul EDİLEMEMEKTEDİR. Başvuran adayların dikkat etmesi rica olunur. NOT : Tecrübe şartı olmamakla birlikte tercih sebebidir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Menderes
Pozisyon : Hemşire
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Hemşire iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg Menderes veya Edmeg İzmir Hemşire gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder