İŞ İLANI DETAYI

Kliniğimizde çalıştırılmak üzere doktor asistanı ve hemşire arıyoruz20-30 yaş aralığında güleryüzlü, ekip çalışmasına uyumlu, saygılı, diksiyonu düzgün tercihen bekar ve bayan çalışma arkadaşı arıyoruz.Hemşire ilanı için sağlık lisesi , att, paramedik olması şarttır.Not: İlan’a İŞKUR E-Şube üzerinden başvuru yaptıktan sonra 05441321242 iletişim numarasına cv göndermeniz gerekmektedir.


Analitik Düşünebilme, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeKliniğimizde çalıştırılmak üzere doktor asistanı ve hemşire arıyoruz. 20-30 yaş aralığında güleryüzlü, ekip çalışmasına uyumlu, saygılı, diksiyonu düzgün tercihen bekar ve bayan çalışma arkadaşı arıyoruz.Hemşire ilanı için sağlık lisesi , att, paramedik olması şarttır.Not: İlan’a İŞKUR E-Şube üzerinden başvuru yaptıktan sonra 05441321242 iletişim numarasına cv göndermeniz gerekmektedir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- -25 (22.04.2004 - 4.04.1999 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : Lalapaşa mah. Terminal cad. Amil apt. C blok kat:5 no:10 YAKUTİYE ERZURUM / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AŞKALE , ÇAT , ERZURUM MERKEZ , HINIS , HORASAN , İSPİR , KARAYAZI , NARMAN , OLTU , OLUR , PASİNLER , ŞENKAYA , TEKMAN , TORTUM , KARAÇOBAN , UZUNDERE , PAZARYOLU , AZİZİYE , KÖPRÜKÖY , PALANDÖKEN , YAKUTİYE İrtibat Bilgileri : İsim : Zeynep elif yeşilyurt Ünvan : Telefon : 905441321242 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Erzurum
İlçe : Aşkale
Cinsiyet : Bayan
İletişim : 905441321242

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Hemşire iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Erzurum ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Erzurum, Edmeg AŞKALE veya Edmeg Erzurum Hemşire gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Erzurum ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Erzurum Geneli İş İlanları