İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Rehber ÖğretmenŞirket Adı: SINAV EĞİTİM KURUMLARIPozisyon: Hatay Sınav Kurs Merkezi Rehber ÖğretmenSınav Eğitim Kurumları olarak, Hatay Sınav Kurs Merkezimizde görevlendirilmek üzere, öğrencilerimizin eğitim ve kariyer hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olacak bir Rehber Öğretmen arıyoruz.


- Üniversitelerin Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünden mezun,- Alanında en az 2 yıl deneyime sahip,- Öğrenci ve veli görüşmelerini yürütebilecek,- Öğrencilerin bireysel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlayacak,- Eğitim programları ve kariyer planlama konusunda bilgi sahibi,- İletişim becerileri güçlü,- Takım çalışmasına yatkın,- Sorumluluk sahibi ve özverili.Görevler:- Öğrencilerin akademik ve kariyer hedeflerini belirlemelerine yardımcı olmak,- Öğrencilerin sosyal ve duygusal gelişimlerini desteklemek,- Velilerle düzenli olarak iletişim kurmak ve onları öğrencinin ilerlemesi hakkında bilgilendirmek,- Öğrencilere bireysel ve grup rehberliği sağlamak,- Öğrencilerin eğitim ve kariyer planlamalarına yardımcı olmak.Sınav Eğitim Kurumları olarak, öğrencilerimizin başarısını desteklemek ve onlara en iyi eğitim deneyimini sunmak için çalışıyoruz. Eğer siz de bu vizyonu paylaşıyorsanız ve yukarıdaki niteliklere sahipseniz, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Hatay
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder