İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Almanca ÖğretmeniŞirket Adı: HATAY SINAV KOLEJİ SINAV EĞİTİM KURUMLARI olarak, eğitim kadromuzu genişletmek ve öğrencilerimize daha kaliteli bir eğitim sunabilmek için deneyimli bir Almanca Öğretmeni arıyoruz.


- Üniversitelerin Alman Dili ve Edebiyatı veya ilgili bölümlerinden mezun,- Almanca öğretme konusunda en az 2 yıl deneyime sahip,- Almanca dil bilgisine sahip ve bu dili etkin bir şekilde öğretebilecek,- Öğrencilerin dil becerilerini geliştirmeye yönelik etkinlikler düzenleyebilecek,- Yenilikçi ve etkili öğretim metotlarına hakim,- İletişim becerileri güçlü, sabırlı ve öğrenci odaklı,- Takım çalışmasına yatkın ve sorumluluk sahibi.Görevler:- Almanca derslerini planlamak ve uygulamak,- Öğrencilerin dil becerilerini geliştirmek için etkinlikler ve projeler düzenlemek,- Öğrencilerin ilerlemelerini takip etmek ve değerlendirmek,- Öğrencilere dil bilgisi, okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerileri kazandırmak,- Öğrencilere Alman kültürü ve dilinin inceliklerini öğretmek.SINAV EĞİTİM KURUMLARI olarak, öğrencilerimize en iyi eğitimi sunmayı hedefliyoruz. Eğer siz de bu hedefe ulaşmamıza yardımcı olmak istiyorsanız, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Hatay
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Hatay HATAY SINAV KOLEJİ İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder