İŞ İLANI DETAYI

Zihinsel engelliler eğitim kurumunda görevlendirilmek üzere; Bakımı sağlanan zihinsel engelli bireylerin iş ve işlemleriyle ilgilenecek personel alımı yapılacaktırÇalışma 3 vardiya şeklinde olup yemek imkanı mevcuttur.İş arayanların, iş ilanına başvuruda bulunduktan sonra işyeri ile irtibata geçmeleri önem arz etmektedir.


Başvurmak isteyen adayların aşağıda yer alan maddelerden herhangi birini sağlaması yeterlidir Lise ve önlisans eğitim basamaklarının Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Engelli veya Yaşlı Bakımı vb. programlarından mezun, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı asgari 400 saatlik Engelli Bakım, Yaşlı Bakım, Yaşlı ve Hasta Refakatçisi vb. bölümlerden belge almış, Yükseköğretim kurumlarının aynı amaçlı ya da eşdeğer eğitim programlarından sertifika almış


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Manisa
Pozisyon : Bakıcı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder