İŞ İLANI DETAYI

Antalya Kepez ilçesinde 55+ yaş üstü yaşlılara hizmet veren, huzurevimize yaşlı bakım personelleri aranmaktadır.yaşlı bireylerin, kişisel bakımlarını, yemek, tuvalet, banyo vbİhtiyaçlarının karşılanması amaçlanmaktadırARANAN NİTELİKLER : iletişim becerileri yüksek, vardiya sisteminde çalışabilecek3 vardiya, ekip çalışmasına uygun 18 - 53 yaş arası, deneyimli - deneyimsiz bay bayan personeller .ücretlendirmeler yüz yüze görüşülecektirÇok acil


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım ÇalışmasıAntalya Kepez ilçesinde 55+ yaş üstü yaşlılara hizmet veren, huzurevimize yaşlı bakım personelleri aranmaktadır.yaşlı bireylerin, kişisel bakımlarını, yemek, tuvalet, banyo vb. ihtiyaçlarının karşılanması amaçlanmaktadır. ARANAN NİTELİKLER : iletişim becerileri yüksek, vardiya sisteminde 3 vardiya çalışabilecek, ekip çalışmasına uygun 18 - 53 yaş arası, deneyimli - deneyimsiz bay bayan personeller .ücretlendirmeler yüz yüze görüşülecektir. Çok acil


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 18- -53 (11.10.2006 - 13.09.1971 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 18- -53 (11.10.2006 - 13.09.1971 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : HÜSNÜ KARAKAŞ MH. ŞEHİT AST SUBAY ÖMER HALİS DEMİR CD. NO.45/B B BLOK (KEPEZ DEVLET HASTANESİ ACİL GİRİŞ TARAFI) KEPEZ ANTALYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ANTALYA MERKEZ , KEPEZ , MURATPAŞA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Devran Sapan Ünvan : Yönetici Telefon : 905013721739 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Ulaşım Ücreti Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Antalya
İlçe : Kepez
Pozisyon : Bakıcı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905013721739

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Bakıcı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Antalya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Antalya, Edmeg Kepez veya Edmeg Antalya Bakıcı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Antalya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder