İŞ İLANI DETAYI

MLPCARE Genel Merkezimizin Hasta Hakları Grup Müdürlüğü nde istihdam edilmek üzere Hasta Hakları Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadırGENEL NİTELİKLERÜniversitelerin Halkla İlişkiler, Psikoloji ve Sosyal Hizmetler bölümlerinden mezun,Hasta Hakları veya Sağlık sektörü alanında en az 1 yıl deneyimi olan,Tercihen İngilizce dil bilgisi olan,Hasta ve hasta yakınları ile etkili iletişim kurabilen,İnsan İlişkilerinde başarılı,Problem çözebilme yeteneğine sahip,Güler yüzlü dinamik ve dış görünüşüne önem veren,Hasta memnuniyeti ve hizmet kalitesi odaklı bir anlayışa sahip,Ekip çalışmasına yatkın, İletişim yönü güçlü,Dinamik bir çalışma ortamının gerektirdiği temel esnekliğe sahip.


Merkeze ulaşan memnuniyet, öneri ya da şikâyet gibi durumların karşılanması, izlenmesi ve değerlendirilip şikâyetlerin çözümlenmesi için gerekli çalışmaların yapılması ve bu çalışmaların takibinden sorumlu,Hastanelerdeki Hasta Hakları bölümü veri anket, istek - öneri, şikâyet kayıtlarının etkin yapılmasının kontrolünden sorumlu,Hastanelerdeki anket uygulamaların etkin yapılmasının kontrolünden sorumlu,Çalışmaları hasta merkezli olarak ve hastaların haklarını daha çok koruyan biçimde ele almakla sorumlu,Hasta hakları uygulamalarını geliştirmek için Hastanelerdeki Hasta Hakları Komitesi toplantılarının düzenli yapılmasının kontrolünden sorumlu,Hastanelerdeki yatan hasta kat ziyaretlerinin etkin yapılmasının kontrolünden sorumlu,Hastanelerdeki taburcu aramalarının etkin yapılmasının kontrolünden sorumlu,Sağlık Bakanlığı ve Akreditasyon standartları doğrultusunda uygulamaların gerçekleşmesini sağlamakla sorumlu.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Eyüpsultan
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Eyüpsultan gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.