İŞ İLANI DETAYI

Aşağıdaki özelliklerde hasta refakatçisi alınacaktırBaşvuru için firma ilanına BAŞVUR butonuna basarak basvuru yaptıktan sonra telefonla firmayla irtibata geçilmesi gerekmektedir55yaşında %90 görme kaybı olan ve ihtiyaçlarını kendi karşılayabilen kadın hasta için Ev işlerine yardımcı olacakDoktor ya da hastane ziyaretlerinde eşlik edecek 30-45 yaşKadınen az ilkokul mezunuücret 20.000 TL + sgk ilan Türkiye genelidir0530 155 13 01 veya 216 622 10 15 nodan MUSA BAKIR LA İLE İRTİBATA GEÇİNİZ.


iş tecrübesi


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : IHLAMURKUYU ÜMRANİYE İSTANBUL / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Musa Bakır Ünvan : Telefon : 902166221015 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Ümraniye
Pozisyon : Bakıcı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902166221015

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Bakıcı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Ümraniye veya Edmeg İstanbul Bakıcı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.