İŞ İLANI DETAYI

Engelli bakım işi yapan firmamızda Hasta bakım işini yapacak vasıflı-vasıfsız bay-bayan personel aranmaktadır. Sertifika ya da mezuniyet şartı vardır. Ancak bir gün içerisinde alabilecekleri sertifika ile merkezimizde istihtam edileceklerdir. Çalışma Satleri: 08.00/20.00 gündüz - 20.00/08.00 gece 4 gün çalışma -3 gün dinlenme şeklinde olacak Vardiya: var SERVİS GÜZERGAHI:Nilüferköy/ Kent meydanı “İŞ VE MESLEK DANIŞMANINIZDAN İŞE GÖNDERME FORMU ALDIKTAN SONRA, FİRMAYLA İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR. ŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR.”


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe-Emek -Geçit-Mudanya- Güzelyalı mevkiinde ikamet edenler tercih edileceklerdir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : NİLÜFERKÖY MAH.6.BARBAROS CAD.NO:2/1 OSMANGAZİ BURSA OSMANGAZİ BURSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : MUDANYA , NİLÜFER , OSMANGAZİ , BURSA/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : MÜMİNE HANIM Ünvan : Telefon : 905377621513 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
İlçe : Mudanya
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905377621513

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder