İŞ İLANI DETAYI

İşyeri Adı: KÜRK İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARETLİMİTED ŞİRKETİİşyeri Tabela Ünvanı: KÜRK İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARETLİMİTED ŞİRKETİİşyerinin Faaliyet Alanı: Yer yüzeyinin araştırılması ve harita yapımına yönelik mühendislik faaliyetleriMeslek: HARİTA TEKNİKERİYapacağı İşler:Kaba ve ince yapı hakkında deneyimliMetraj, hakediş ve kesin hesap yapabilenİnşaat projelerinin tüm detaylarını sayısallaştırıp yerine aplikasyonunu yapabilenEkip çalışmasına yatkın, hızlı karar verebilen, analitik düşünenSorumluluk sahibi, disiplinliAranan Özellikler: YAŞ, ÖĞRENİM DURUMU,ASKERLİK……En az ön lisans mezunu olmakArazide tecrübesi olanErkek 28-40 yaşB sınıfı ehliyetNetcad, microstation, autocat,nivo,gps,microsoft offis programlarını bilen.Topografik ölçüm aletlerini kullanma tecrübesiAskerlik görevini tamamlamışMersin’de ikamet edenBAŞVURU SÜRECİBaşvurular 05388750976 HATİCE MAZI ile görüşülecektir.Çalışma Şekli: Tam zamanlıAçık İş Sayısı: 1İlana başvuru yapmak için aşağıdaki BAŞVUR butonuna tıklayınız.İMD Levent Ş.


Bilgisayar Kullanımı.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 28- -40 (27.06.1996 - 29.05.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ÜÇ OCAK MAH. İSMET İNÖNÜ BULV. NO:24 AKDENİZ MERSİN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : MERSİN MERKEZ , AKDENİZ , TOROSLAR , YENİŞEHİR , MEZİTLİ İrtibat Bilgileri : Ad Soyad : HATİCE MAZI Ünvan : İK UZMANI Telefon : 905388750976 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Mersin
Pozisyon : Tekniker
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905388750976

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder