İŞ İLANI DETAYI

ASFUROĞLU grup bünyesinde, NASBETON hazır beton üretim tesisleri ve DENAS MADENCİLİK taş ocağı tesisleri için görevlendirilecek HARİTA TEKNİKERİ, çalışma arkadaşı aramaktayız.


GENEL NİTELİKLER:Üniversitelerin Harita Kadastro, Harita Teknikerliği, bölümünden mezun,En az 3 yıl şantiye ve saha tecrübesi olan,Saha koordinasyonunu sağlayabilen,Netcad ve Auto-cad programlarını iyi derece kullanılabilen,Teknik çizim, haritalama ve arazi ölçümleri konularında bilgi sahibi,Total station, Gps, Nivo gibi ölçüm cihazlarının kullanımda deneyimli,Yoğun iş temposuna ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen,Takım çalışmasına yatkın, sorumluluk sahibi ve iletişim becerileri yüksek.Askerlik ile ilişiği kesilmiş,Aktif araç kullanabilen B sınıfı ehliyete sahip,Hatay- Merkez ilçelerinde ikametgâh eden veya ikamet hususunda herhangi bir sorunu olmayan.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Cinsiyet Yaş Erkek Genel Birim Adı Genel Bölüm Adı Öğrenim Seviyesi Meslek Yüksek Okulu Önlisans Harita Teknikerliği Önlisans Meslek Yüksek Okulu Önlisans Harita Kadastro Önlisans Meslek Yüksek Okulu Önlisans Harita ve Maden Ölçme Önlisans
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : GÜZELBURÇ BELDESİ GÜZELBİRLİK MAH. ATATÜRK CAD. NO:245 HATAY MERKEZ HATAY / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ALTINÖZÜ , HATAY MERKEZ , KIRIKHAN , REYHANLI , SAMANDAĞ , ANTAKYA , DEFNE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : GÜLNAZ SÜMER Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI SORUMLUSU Telefon : 905418401594 E-posta : ik@asfuroglu.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Hatay
Pozisyon : Tekniker
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905418401594
ik@asfuroglu.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder