İŞ İLANI DETAYI

İş Tanımıİş İlanı: Harita TeknikeriŞirket Adı: 0912 LİHKAB Lisanslı Harita Kadastro Mühendislik BürosuBizimle birlikte yürüyecek, dinamik, yenilikçi ve enerjik bir Harita Teknikeri arıyoruz.Görev Tanımı:- Arazide yapılacak Ölçülerin ofis ortamında değerlendirilmesi,- Harita ve planların çizilmesi, düzenlenmesi ve güncellenmesi,- Arazi ve yapı ölçümlerinin yapılması,- Harita ve planların dijital ortama aktarılması,- Harita ve planların kontrolünün yapılması,- Harita ve planların arşivlenmesi.


Aranan Temel Nitelikler- B Sınıfı ehliyeti olup araç kullanabilen- Harita Teknikerliği veya ilgili bölümlerden mezun,- Yeni Mezun yada Alanında en fazla 2 yıl deneyimli,- Teknik çizim programlarına hakim Geocad-Netcad-Autocad- Tüm Ölçü Cihazlarını Kullanabilen GNSS- Total Station- Nivo vb.- Analitik düşünme yeteneğine sahip,- Takım çalışmasına yatkın,- İletişim becerileri güçlü,- Detaylara dikkat eden ve sorumluluk sahibi.Not: Pozisyonla ilgili detaylı bilgi, iş görüşmesi sırasında verilecektir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : .CUMHURİYET MAH. AVCI SOKAK NO 4 -1 DAİRE 7 KUŞADASI AYDIN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : AYDIN İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Olcay Özsakallı Ünvan : İşveren Telefon : 905056119986 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Aydın
İlçe : Kuşadası
Pozisyon : Tekniker
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905056119986

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Tekniker iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Aydın ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Aydın, Edmeg Kuşadası veya Edmeg Aydın Tekniker gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Aydın ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder