İŞ İLANI DETAYI

SAKARYADA YENİ YAPILACAK OLAN EMNİYET BİNASININ İHALESİNİ ALAN FİRMAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE;30-45 yaş aralığında, En az lisans mezunu Erkek Harita Mühendisi mesleğinde, Deneyimli şantiyede çalışabilecek eleman alınacaktırYemek var, Servis yok Çalışma gün ve saatlerimiz:işveren ile göüşülecekBaşvuru şekli :okalay@ilgazlar.com cv yada 0545 4037402 no ya whutsap tan ulaştırabilirler.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeProje bazlı çalışabilen , bilgisayar programlarına hakim , sahada çalışabilecek


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Erkek 30- -45 (24.04.1994 - 26.03.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MALTEPE MH. 951 ADA 658 PARSEL ADAPAZARI SAKARYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AKYAZI , GEYVE , HENDEK , KARASU , KAYNARCA , SAKARYA MERKEZ , SAPANCA , KOCAALİ , PAMUKOVA , TARAKLI , FERİZLİ , KARAPÜRÇEK , SÖĞÜTLÜ , ADAPAZARI , ERENLER , ARİFİYE , SERDİVAN İrtibat Bilgileri : İsim : özgür umut kalay Ünvan : inşaat mühendisi Telefon : 905454037402 E-posta : okalay@ilgazlar.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
İlçe : Akyazı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905454037402
okalay@ilgazlar.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden Sakarya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Sakarya, Edmeg AKYAZI gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Sakarya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Sakarya İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder