İŞ İLANI DETAYI

Bahçelievler  İstanbul merkezli olarak kadın giyim alanında fast fashion e-ticaret şirketiyizHızlı modayı takip eden, şık ve ekonomik giyinmek isteyen her yaştan kadın markamız Happiness İstanbul un müşteri adayıdırKalite-fiyat dengesi içinde şık giyinmek isteyenler için her hafta yenilediğimiz zengin bir koleksiyonumuzla müşterilerimizin beklentilerin karşılık veriyoruzYüzlerce iş ortağından oluşan eko sistemimiz ile ekonomik değer ve fayda yaratıyoruzTürkiye nin en büyük e-ticaret sitelerinden biri olan Trendyol Group un kendi kategorisinde en büyük iş ortaklarından biriyizBirlikte dünyaya açılıyoruzHeyecan ve ve tutkuyla çalışıyor, yarattığımız pozitif etkiyi uluslararası pazarlara da yaymak için yola çıkıyoruzPlanlama uzman yardımcısı pozisyonunun iş tanımında yer alan sorumluluklar şu şekildedir: Ürün bilgileri ile stok listeleri oluşturma, sipariş edilen ürünlerin verilerinin girilmesi, ürünlerinin tedarik süreçlerini takip etme, bu konularda piyasacı ekiple iletişim ve işbirliği halinde çalışma,  stok takibi,  tedarikçi firmalarla  iletişimi ve takibi.


Adayların kadın moda giyim ürünleri konusunda içerik oluşturabilecek bilgi ve gözleme sahip, temel teknik bilgilere hakim olması, ürün tanıma ve tanımlama için ihtiyaç duyulan mesleki dikkat ve titizliği taşıması gerekmektedir. Adayın iyi derecede EXEL program bilgisine sahip olması temel ve ön koşuldur. Bunun yanında nebim programı biliyor olması tercih sebebidir. Pozisyonun başlangıç ücreti  25 bin TL olup, gösterilecek performansa göre ücret güncellemesi yapılabilecektir. Yol desteği ve yemek imkanı mevcut olup, adayın Bahçelievler  ve yakın bölgesinde ikamet ediyor olması tercih sebebidir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Veri Giriş Elemanı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Minaz Danışmanlık Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!