İŞ İLANI DETAYI

TOKAT MERKEZ DE FAALİYET GÖSTEREN ZÜLAL UÇAR REKLAN AJANSIMIZDA ÇALIŞACAK HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM UZMANI ARANMAKTADIR.ADAYLARIN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA zulalucarr@gmail.com mail adresine CV ve ön yazı iletebilirlerCV siz ve Önyazısız Başvurular dikkate alınmayacaktır.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeTOKAT TA İKAMET EDEN UZAKTAN ÇALIŞMA YOK20-35 yaş arası,Tercihen reklamcılık, web tasarım, bilgisayar programcılığı, işletme, halkla ilişkiler vb bölümlerden mezun,Marka bilinirliği, pazarlama süreçleri ve kurumsal iletişim alanlarında deneyim SAHİBİ,Çözüm odaklı, iletişim becerileri yüksek, yenilikleri ve gündemi takip EDEBİLEN,Titiz, disiplinli, takım çalışmasına uyumlu, yaratıcı içerikler üretebilen ve içeriğe uygun görseller tasarlayabilen,,Modayı yakından takip edebilen, Sosyal Medya Pazarlama departmanına yeni stratejiler geliştirebilecek,Bayan personel aranmaktadır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Tokat
İlçe : Tokat Merkez
Pozisyon : Halkla İlişkiler
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Halkla İlişkiler iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Tokat ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Tokat, Edmeg Tokat Merkez veya Edmeg Tokat Halkla İlişkiler gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Tokat ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Tokat Geneli İş İlanları