İŞ İLANI DETAYI

Türkiye genelinde şube ve bayi ağına sahip tanınmış 60.000 den fazla firmalar ile anlaşmalı ve daha fazla, yine Türkiye’de tanınmış firmalar ile anlaşmaları yapılmış yürürlüğe girmesi için bekletilen, müşteri adaylarımızın, firmamızın ücretsiz mobil uygulamasını indirmeleri halinde, bu uygulama üzerinden yapacakları tüm alışverişlerden, ayrıca bu uygulamayı, yine ücretsiz başka müşteri adaylarına tavsiye edip indirtmeleri durumunda da, onların yapacağı alışverişlerden de nakit para iadeleri kazanma fırsatları sunuyoruzAyrıca, müşterilerimiz aracılığıyla Türkiye de ve bulunduğunuz yerlerdeki küçük işletmelerle Esnaflarla siz müşteriler aracılığı ile, firmamız yeni anlaşmalar yapılması halinde bu firma ağı genişleyecek ve sizede daha fazla kazanç fırsatı sunulacaktırBununla birlikte, iş ortağımız olmak istemeniz halinde Engelli ve Üniversitede halen okuyan kişilere özel fırsatlarla kendi ekiplerinizi kurarak ayrıca, çeşitli ek gelirler elde etme imkanlarıda sağlamaktayız.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıAnalitik düşünebilme,satış yeteneği, bilgisayar kullanımı, fiziki, bedensel yeterlilik, ikna kabiliyeti, pazarlama becerisi, teknoloji kullanımı, iş geliştirme yeteneği, iletişim, ifade yeteneği, proje tabanlı çalışma, sorun çözme, insiyatif alabilme,takım çalışması, öz motivasyon, esneklik, etik Değerlere sahip çıkma ve özellikle eğitim almaya kendisi için açık olması. Disiplinli bir takım ruhu içersinde part time yada full time serbest zamanlı çalışılabilen, ayrıca ellerini rahat kullanamayan engelli arkadaşlarımız içinde o arkadaşlarımıza yardımcı olacak kişiler.NOT: TÜRKİYE GENELİ BAŞVURUDUR.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Aydın
İlçe : Kuşadası
Pozisyon : Halkla İlişkiler
Cinsiyet : Bay veya Bayan

Halkla İlişkiler iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Aydın ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Aydın, Edmeg Kuşadası veya Edmeg Aydın Halkla İlişkiler gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Aydın ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder