İŞ İLANI DETAYI

Çağdaş Eğitimcilere,Bambaşka Bir Kariyer FırsatıHer gününden ayrı bir ders çıkardığımız 45 yıldan ve sayısı 800.000’i aşan mezunumuzdan biliyoruz ki kaliteli eğitim, köklü bir deneyimle mümkündürEğitim yolculuğumuz boyunca her öğrencinin iyi bir eğitimi hak ettiğine inandıkTarafsızlığı ilke edinen ve bizimle aynı eğitim tutkusunu paylaşan öğretmenlerimizle, hedeflerine ulaşmak isteyen on binlerce öğrencinin pusulası olduk.Kendisine özgü değerleri ile bilinçli, toplumsal konulara duyarlı ve sınav başarısı yüksek bireylerin buluşma noktası olan okullarımızda,  Aynı başarı, bambaşka bir KavramDiyerek bugünün çocuklarının dilinden anlayan bir perspektif ile eğitime yön vermeye devam ediyoruz.Öğrenmeye, öğretmeye, eğitime tutkuyla bağlı olan ve bilimde çağdaş, fikirde özgür nesiller yetiştirmek isteyen öğretmenlerimizle birlikte yepyeni başarılara imza atmak istiyoruz.


Aranan Mesleki ÖzelliklerÜniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,Pedagojik formasyon sertifikasına sahip,Alanında en az 2 yıl deneyim sahibi,Güncel mesleki gelişmeleri takip eden,Eğitim teknolojilerini etkin olarak kullanabilen.Aranan Kişisel ÖzelliklerAnalitik ve pratik düşünebilen,İletişim ve temsil yeteneği güçlü,Ekip çalışmasına yatkın ve uyumlu,Sorumluluk sahibi,Yenilikçi, üretken ve vizyon sahibi,Erkek adaylarda askerlik yükümlülüğü bulunmayan.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Mardin
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Mardin KAVRAM KURS MERKEZİ İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden Mardin ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Mardin gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Mardin ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder