İŞ İLANI DETAYI

Çalıştığı veya temsil ettiği kurumu tanıtan, kurum ve çalışmaları hakkında çevrede olumlu izlenimler oluşturabilecek ilişkiler kuran ve bu amaçla gerekli faaliyetlere destek hizmetleri sunan kişidir.


Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması BAŞVURU YAPACAK ADAYLARIN BAHÇEŞEHİR KOLEJİNE ŞAHSEN BAŞVURU YAPMALARI GEREKİR.Halkla İlişkiler Görevlisi, işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:a İş organizasyonu yapmak,b Kurumu tanıtıcı bilgiler vermek, faaliyet raporları hazırlamak,c Yönetim ve personel arasındaki iletişim ile çalışanlar arasındaki iletişimin yüksek düzeyde olmasını sağlamak,d İhtiyaç duyulan eğitimler için ilgili birim ve komisyonlarla iş birliği içinde plan hazırlamak,e Kurumla ilgili haber ve bilgiler hakkında bilgi toplar ve yöneticileri bilgilendirmek, elde edilen materyalleri arşivlemek,f Yöneticilere, halkla ilişkilere yönelik politikalarda önerilerde bulunmak,g Konferans, seminer, sergi, basın toplantısı, yıldönümü gibi kültürel ve sosyal etkinliklerin düzenlenmesine yardımcı olmak,h Kurum içi ve dışı haberleşmeyi sağlayacak yayınların hazırlanması konusunda önerilerde bulunmak,i Tüketici beklenti ve şikayetlerini izlemek ve bu konuda veri oluşturarak ilgili birimlere iletmek,j Mesleki gelişim faaliyetlerinde bulunmak, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın 18- -40 (6.09.2006 - 20.08.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KARŞIYAKA mah. bahçeşehir kolji 1071 kampüsü muş merkez MUŞ MERKEZ MUŞ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BULANIK , MALAZGİRT , MUŞ MERKEZ , VARTO , HASKÖY , KORKUT İrtibat Bilgileri Ad Soyad : bekir gülsarı Ünvan : okul müdürü Telefon : 904362161071 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Muş
İlçe : Muş Merkez
Pozisyon : Halkla İlişkiler
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 904362161071

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Halkla İlişkiler iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Muş ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Muş, Edmeg Muş Merkez veya Edmeg Muş Halkla İlişkiler gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Muş ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Muş Geneli İş İlanları