İŞ İLANI DETAYI

Uğur halı yıkama adlı işyerinde Halı yıkama ve paketleme işi yapabilecek eleman aranmaktadır.İlana başvuru yapıldıktan sonra 0532 132 2438 nolu telefondan Uğur TONYALI ile görüşülmesi gerekmektedir.


Fiziki Ve Bedensel YeterlilikHalı paketleme yapacakTercihen halı yıkama işinde deneyimliDeneyimi yoksa kendini yetiştirebilecek


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İNÖNÜ MAH.SİTE SOK.DOKSANEVLER ALTI NO:1/4 TRABZON MERKEZ TRABZON / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AKÇAABAT , TRABZON MERKEZ , ORTAHİSAR İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Trabzon
İlçe : Akçaabat
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Trabzon UĞUR HALI YIKAMA İletişim numarası

Temizlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Trabzon ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Trabzon, Edmeg AKÇAABAT veya Edmeg Trabzon Temizlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Trabzon ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder