İŞ İLANI DETAYI

ESKİŞEHİR OSGB de bulunan Fabrika Projesi için Güvenlik Müdürü - Proje Yöneticisi olarak çalışacak personel alıancaktır.İŞKUR sisteminden başvurunuzu yapıp, 0531 250 27 67 veya 0532 062 42 43 nolu telefonları arayarak ya da whatsapp üzerinden cv nizi veya özel güvenlik kimlik kartınızı ileterek başvuru yapabilirsiniz.


Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıÇalışma saatleri: Haftaiçi 08:00-18:00 saatlerinde çalışma Haftasonu izin şeklindedir.Güvenlk Müdürü Pozisyonu için Net Maaş: 25.700 TL Net ARANAN NİTELİKLER5188 Sayılı Yasa gereği SİLAHLI-SİLAHSIZ Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip,30-45 yaş arası, Emekli olabilirErkek,Askerliğini tamamlamış,En az Önlisans mezunu,Daha önce Güvenlik Amiri ya da Müdürü olarak çalışma tecrübesi olan,Ekip yönetimi konusunda tecrübeli,Bilgisayar bilgisi ve MS Office programlarını iyi derece kullanabilen,Vardiya ve Puantaj konusunda tecrübeli,Eskişehir de ikamet eden.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Eskişehir
Pozisyon : Güvenlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder