İŞ İLANI DETAYI

> Güvenlik alanında faaliyet gösteren firmamız için,> 18 .yaş aralığında,> En Az İlköğretim Mezunu> Erkek> Güvenlik Görevlisi Mesleğinde,> SAKARYA 3ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE söğütlü TAM ZAMANLI ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE ERKEK ÖZEL GÜVENLİK PERSONELİ ALINACAKTIR. > Yemek , Servis yok.> Çalışma gün ve saatlerimiz firmayla görüşülecektir.> Başvurular firmaya yapılacaktır.


Analitik Düşünebilme, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım ÇalışmasıGÜVENLİK İŞİNİ YAPMAYA İSTEKLİ VE İŞİ ÖNEMSEYEN VARDİYALI ÇALIŞABİLECEK


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 18- (28.04.2006 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SEMERCİLER MAH. SARAÇLAR SOK NO:5 DAİRE:401 ADAPAZARI SAKARYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KARASU , SAKARYA MERKEZ , FERİZLİ , SÖĞÜTLÜ , ADAPAZARI , ERENLER İrtibat Bilgileri : İsim : DURAN KUŞCU Ünvan : İK MÜDÜRÜ Telefon : 905302462791 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
İlçe : Karasu
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905302462791

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Güvenlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Sakarya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Sakarya, Edmeg KARASU veya Edmeg Sakarya Güvenlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Sakarya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Sakarya İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder