İŞ İLANI DETAYI

Erdemli Kumkuyu Marina yönetimi bünyesinde çalışmak üzere;Askerliğini yapmış, ulaşım sorunu olmayan, motorsiklet veya aracı olan ve aktif kullanabilen, silahlı veya silahsız güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip, uzun süreli çalışmayı düşünen, yönetim talimatları ve işletme kurallarına göre çalışacak erkek özel güvenlik görevlileri istihdam edilecektir.Başvurular için saat 10:00 ile 18:00 arasında 0542 365 29 07 numaralı telefon ile iletişime geçildikten sonra yüz yüze görüşmeye gelinebilir.


Güvenlik Görevlisi


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KUMKUYU MH. KÜRŞAD SK. NO: 40/A (KUMKUYU YAT MARİNA) ERDEMLİ MERSİN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ERDEMLİ İrtibat Bilgileri : İsim : Kumkuyu Marina Ünvan : Telefon : 905423652907 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Mersin
İlçe : Erdemli
Pozisyon : Güvenlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905423652907

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Güvenlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Mersin ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Mersin, Edmeg ERDEMLİ veya Edmeg Mersin Güvenlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Mersin ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder