İŞ İLANI DETAYI

Tekstil üretim işletmemizde tecrübeli güvenlik görevlisi alımı yapılacaktır.Görüşmeler iş yerimizde şahsen yapılacaktır.Firmamızın servis ve yemek imkanı vardır.Ç.İ.


Tekstil üretim işletmemiz de Tecrübeli Variyalı çalışabilecek 16:00 - 24:00 ve 24:00-08:00 Personel giriş çıkış kontrolünü yapabilecekB ehliyet ve aktif araç kullanabilen Çevre kontrolüne ve güvenliğine hakim olabilecekÇalıştığı bölümün çevre temziliğini yapabilecekGüler yüzlü Kişisel bakımına özen gösteren Diksiyonu düzgün Güvenlik görevlisi alımı yapılacaktırGörüşmeler iş yerimizde şahsen yapılacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Erkek 25- -45 (30.04.1999 - 3.04.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : AVŞAR MAHALLESİ BATI ÇEVRE YOLU BULVARI TEKİNŞEN TEKSTİL APT. DIŞ KAPI NO : 233/A ONİKİŞUBAT KAHRAMANMARAŞ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : DULKADİROĞLU , ONİKİŞUBAT İrtibat Bilgileri : İsim : MEHMET KİBAR Ünvan : İnsan Kaynakları Telefon : 905458275301 E-posta : muhasebe@akseniplik.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış En Az Ücret : 20002,5 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 20002,5 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kahramanmaraş
İlçe : Dulkadiroğlu
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905458275301
muhasebe@akseniplik.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Güvenlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kahramanmaraş ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kahramanmaraş, Edmeg DULKADİROĞLU veya Edmeg Kahramanmaraş Güvenlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kahramanmaraş ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Kahramanmaraş İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder