İŞ İLANI DETAYI

HADIMKÖY Yolu üzerinde bulunan site projemizde görev alacak arkadaşımız:gelen misafirleri karşılamak, giriş çıkış kayıtlarını yapmak, yönlendirmek, malikane sahiplerine bilgi vermek, site bölgesinde devriye atmak ve güvenliğini sağlamaktan sorumlu olacaktır.


Ekip ile uyumlu çalışması ve iletişimi düzgün olması öncelikli kriterimiz olup;Özel Güvenlik kimlik kartı sahibi,Adli sicil kaydı olmayan,Takım çalışmasına yatkın,Elektrikli bisiklet kullanabilen,Ulaşım engeli olmayan adaylar değerlendirilecektir.Çalışma sistemi; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin şeklinde olup vardiyalar 12 saattir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Erkek 20- -40 (30.10.2004 - 11.10.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : DÜNYA TİCARET MERKEZİ EGS B3 K:16 BAKIRKÖY İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ESENYURT İrtibat Bilgileri Ad Soyad : NUH HİLMİ NEYİŞ Ünvan : İŞE ALIM ŞEFİ Telefon : 905497356886 E-posta : nuh.neyis@gozensecurity.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış Sosyal Olanaklar : Ulaşım Ücreti Desteği, Yemek Ücreti Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI En Az Ücret : 22500 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 27000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Bakırköy
Pozisyon : Güvenlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905497356886
nuh.neyis@gozensecurity.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Güvenlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Bakırköy veya Edmeg İstanbul Güvenlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.