İŞ İLANI DETAYI

Pendik,Samandıra ve Sancaktepe projelerimizde görevlendirilmek üzere danışma personeli pozisyonu olarak takım arkadaşları aramaktayızÖncelik Samandıra- Ortadağ da bulunan konut projemize alım yapılacaktırDiğer projeler için size ilan havuzumuz açıktırİlgilenen adayların telefon numarası üzerinden 09:00-19:00 saatleri arasında iletişime geçmelerini rica ederiz.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması25-50 yaş aralığında,Daha önce konut projelerinde en az 1 yıl danışma personeli olarak görev yapmış olan,Dürüst, saygılı ve takım çalışmasına uyum sağlayabilecek,Vardiyalı çalışmaya uygun,Tercihen güvenlik kimliği olanDiksiyonu düzgün, iletişim becerileri ve iş takibi kuvvetli,İşini yapmasını engelleyen sağlık problemi olmayan,takım arkadaşları aramaktayız. İNTERNETTEN BAŞVURU YAPAN ADAYLARIN BAŞVURU BUTONUNA BASTIKTAN SONRA FİRMA İLE İLETİŞİME GEÇİLMESİ GEREKMEKTEDİR.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ESENLER MAH YAŞAR DOĞU CAD NO . 55/2 PENDİK İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KARTAL , PENDİK , ÜMRANİYE , MALTEPE , SULTANBEYLİ , TUZLA , ATAŞEHİR , SANCAKTEPE , ÇEKMEKÖY İrtibat Bilgileri : İsim : Büşra Benli Ünvan : İşletme Müdürü Telefon : 905452234454 E-posta : busraabnli@gmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Kartal
Pozisyon : Güvenlik
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905452234454
busraabnli@gmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Güvenlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg KARTAL veya Edmeg İstanbul Güvenlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.