İŞ İLANI DETAYI

Makina imalatı işi yapan firmamızda güvenlik personeli aranmaktadırİşin Tanımı: Silahlı/silahsız güvenlik kartına sahip,MS Office uygulamalarına temel seviyede hâkim,Kapalı devre kamera sistemleri izleme/kullanma konusunda tecrübeli,Vardiyalı çalışabilecek, Ziyaretçi girişlerine ilişkin kontrol, refakat ve ilgilileri bilgilendirme görevlerini yerine getirmek,Fabrikaya giriş yapan yaya ve araçların güvenlik kontrollerini yaparak gerekli bölgelere yönlendirmek,Fabrika sahası dahilinde fiziki mekanların yaya ve taşıt trafik düzenini sağlamak, güvenlik kontrollerini yapmak,Acil durum prosedürlerindeki görev ve sorumluluklarını yerine getirmek,Özel güvenlik yetki ve sorumluluklarına hâkim olarak gereğini kanun ve yönetmeliklere uygun yerine getirmek.Çalışma Saatleri: 07:30-15:30 Vardiya: var SERVİS GÜZERGAHI: Nilüfer, Osmangazi, Yıldırım


Sürücü ehliyetine sahip B ya da C Sınıfı,Dış görünüşüne özen gösteren, kendini ifade yeteneği gelişmiş,Bursa'da ikamet eden/edebilecek,Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 20- -36 (25.04.2004 - 27.03.1988 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : NİLÜFER ORG.SAN.BÖL. YEŞİL CAD. NO:24 NİLÜFER BURSA NİLÜFER BURSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : BURSA İrtibat Bilgileri : İsim : Cenk Yurttaş Ünvan : Telefon : 902242947700 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902242947700

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Bursa İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder