İŞ İLANI DETAYI

Turizm sektörünün lider markalarından Güral Premier Tekirova /Antalya bünyesinde Güvenlik departmanında görevlendirilecek tecrübeli ya da yetiştirilmek üzere tecrübesiz;


5188 Sayılı Yasa gereği özel güvenlik kartına sahip, silahlı-silahsız En az lise mezunu, Etkin iletişim becerisine sahip, Ekip çalışmasına yatkın, Çözüm odaklı, ikna kabiliyeti yüksek, İnsan ilişkilerinde başarılı, dış görünüşüne özen gösteren, Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek, Otel lojmanlarında konaklayacak Güvenlik departmanında hukuk kuralarına uygun, talimatlar çerçevesinde, fiziki ve teknik imkanları kullanarak, can ve mal güvenliği sağlamaktır. Otel lojmanlarında konaklama ve yemek imkânı sağlanmaktadır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Antalya
İlçe : Antalya Kemer
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Dönemsel
İletişim : Antalya Güral Premier Hotel ve Resorts İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Güvenlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Antalya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Antalya , Edmeg Kemer veya Edmeg Antalya Güvenlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Antalya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder