İŞ İLANI DETAYI

Alacaatlı İncek, Beytepe, Yaşamkent, Eryaman bölgelerinde bulunan projelerimizde görevlendirilmek üzere özel güvenlik görevlisi personeli aranmaktadırSıhhıyye-Ümitköy ve Koru metrodan servisler ile projelere ulaşım sağlanmaktadırAlacaatlı, İncek, Beytepe, Yaşamkent, Eryaman bölgelerinde bulunan projelerimizde görevlendirilmek üzere özel güvenlik görevlisi personeli aranmaktadırSıhhıyye-Ümitköy ve Koru metrodan servisler ile projelere ulaşım sağlanmaktadır.


5188 sayılı yasa gereği Özel Güvenlik Kimlik Kartı na sahip, 20-50 Yaş aralığında, Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilecek, Takım çalışmasına yatkın, Görünümüne özen gösteren, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, Diksiyonu düzgün.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Etimesgut
Pozisyon : Güvenlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Ankara Gezer Grup Profesyonel Yönetim ve Personel Hiz A.Ş. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Güvenlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara , Edmeg Etimesgut veya Edmeg Ankara Güvenlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder