İŞ İLANI DETAYI

İş Tanımı:Alarm Güvenlik Sistemleri abonelerimize Alarm İzleme Sistemi üzerinden telefon ile hizmet vermek,· Abonelerden gelen alarm ihbarlarını almak ve ihbar sonrası takibini yapmak,· Abonelerin sistem ile ilgili tüm ihtiyaç duyacakları sorulara teknik bilgi desteği vermek,· Sega Alarm İzleme Merkezi’ nin güvenilir hizmetini sürekli ve verimli şekilde sürdürerek müşteri memnuniyeti’ ni sağlamaya devam etmek· Sega değerlerini en iyi şekilde temsil ederek, abonelerin güvenliklerini korumak üzere en kaliteli hizmeti vermek,Not: Adres hassasiyeti aranacaktırİkametgahı; Namık Kemal Mh, Sümer Mh, Gazipaşa Mh, Ziyapaşa Mh., Yeşilyurt Mh., Yenibaraj Mh., Reşatbey Mh., Cemalpaşa Mh., Döşeme Mh., A.Türkeş Bul, Tellidere olan personeller öncelikli olacaktır.


Analitik Düşünebilme, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıAranan Özellikler:· Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartı’ na sahipÖGG Kimlik Kartı Olanlar Öncelikli Olacaktır. · Adana’ da İkamet eden,· 7-24 Vardiyalı Sistem’ de çalışacak, yoğun çalışma ortamı’ na uyum gösterecek,· İletişim kabiliyeti ve diksiyonu düzgün olup, kendini ve işini iyi ifade eden,· Müşteri ihtiyaçlarını anlama ve ikna etme kabiliyeti olan,· Karşılaştığı zorlukların üstesinden gelen, çözüm odaklı,· Takım çalışmasına uyumlu, İş paylaşımına açık,·


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Adana
İlçe : Çukurova
Pozisyon : Güvenlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Güvenlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Adana ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Adana, Edmeg Çukurova veya Edmeg Adana Güvenlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Adana ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder