İŞ İLANI DETAYI

Elvankent İpucu Kurs olarak, ekibimize katılacak, güvenlik konusunda deneyimli ve kimlikli bir Güvenlik Görevlisi arıyoruz.Görevler:- Gelen misafirleri güleryüzle karşılayıp asansöre kadar eşlik etmek- Gelen misafirleri ilgili bölüm ya da kişiye yönlendirmek, ön bilgi sunmak- Çıkış yapan misafirleri uğurlamak ve yönlendirmek- Kurum ön Bahçesi güvenliğini ve temizliğini sağlamak- Ziyaretçilerin ve öğrencilerin giriş çıkışlarını kontrol etmek- Güvenlik prosedürlerine ve politikalarına uymak- Gelen - giden kargo işlerini ve taşıma işlerini organize etmek


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması- Güvenlik görevlisi kimliğine sahip olmak- En az lise mezunu- Tercihen güvenlik alanında 2 yıl deneyim- İletişim becerileri güçlü- Sorumluluk sahibi ve dikkatli- Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilecekNot: İşe alım sürecimizde adaylarımızın güvenlik görevlisi kimliği olması zorunludur.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 20- -35 (22.05.2004 - 2.05.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 20- -35 (22.05.2004 - 2.05.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : TOPÇU MAH. ŞEHİT MURAT ÜÇÖZ CAD. NO:71 ETİMESGUT ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SİNCAN , ETİMESGUT İrtibat Bilgileri : İsim : aykut uçar Ünvan : yönetici Telefon : 903122610008 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Sincan
Pozisyon : Güvenlik
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903122610008

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Güvenlik Görevlisi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg SİNCAN veya Edmeg Ankara Güvenlik Görevlisi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder