İŞ İLANI DETAYI

Point Hotel Management şirketimize bağlı Point Hotel Taksim otelimizde görevlendirmek üzere, aşağıdaki niteliklere sahip Grup ve Banket Satış Müdürü arayışımız bulunmaktadır.


Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,Alanında en az 5 yıl deneyim sahibi,Yazılı ve sözlü İngilizce seviyesi çok iyi olan, Güçlü kurumsal ve acente ilişkilerine sahip,Organizasyonların takibini yaparak aksaklıkların ilgili departman sorumluları ile görüşerek çözümünü sağlamak,Lokal ve uluslararası sektörlerle ilgili fuar, seminer, toplantı gibi organizasyonların takibini gerçekleştirmek,Opera’da PMS ve SALES & CATERING progamına ve MC Office Programlarına Hakim,Pazarlama ve Satış kanallarına hakim, Satış odaklı projeler geliştirip yürütebilecek,Misafir memnuniyeti odaklı çalışmayı ilke edinmiş,Dış görünüşüne, kılık kıyafetine önem veren,Temsil yeteneği kuvvetli, etkili iletişim becerilerine sahip,Raporlama yeteneğine sahip,Prezentasyonu düzgün, titiz ve özenli,Hızlı karar alma ve problem çözme becerisine sahip,Ekip çalışmasına yatkın. 


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Point Hotel Taksim İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.