İŞ İLANI DETAYI

Mersin Teknokent’de faaliyette bulunan firmamız bünyesinde KOSGEB desteği ve TGB içerisinde geliştirmekte olduğumuz Ar-Ge projelerinde yeni mezun veya yetişmiş takım arkadaşları aramaktayız.Kalle İnovasyon Fabrikası olarak yapay zeka Python, 3D Görüntüleme sistemleri, drone teknolojileri gibi alanlarda proje yürütmekteyizAynı zamanda sosyal sorumluluk projeleri ve yayıncılık faaliyetlerinde de bulunmaktayız.Birçok konuda faaliyet gösteren firmamızda grafik – reklam, yayıncılık, kurumsal danışmanlık, iş geliştirme, web yazılımları, mobil uygulama geliştirme gibi birçok çalışma alanı mevcuttur.


En fazla 30 yaşında olmak,İlgili bölümlerde önlisans veya lisans eğitimine devam ediyor veya mezun olmak,Dinamik, aktif, enerjisi yüksek,Takım çalışmasına ayak uydurabilen, araştırmayı seven, kolay öğrenebilen ve öğrenmeye açık,İleriye yönelik yazılım ve bilişim sektöründe kariyer hedefi olan,Yeni fikirler üretip iş geliştirmesini sağlayabilen,Sektörle ilgili güncel konuları sürekli araştırma, sunum ve rapor hazırlama ile şirketin gelişmesinde destek olabilecek,Bilgisayarı hızlı, pratik kullanabilen,Analitik düşünebilen, yazılı ve sözlü iletişim yeteneği kuvvetli,Çözüm odaklı, disiplinli ve iş takibi kuvvetli,GRAFİKER alınacaktır.Başvuracak adaylar CV'lerini info@kalleinovasyon.com veya ik@kalleinovasyon.com adreslerine gönderebilirler.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 22- -30 (22.04.2002 - 23.01.1994 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 22- -30 (22.04.2002 - 23.01.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ÇİFTLİKKÖY MAH. MERSİN ÜNİVERSİTESİ KAMPÜS ALANI TEKNOPARK SİT. NO:35/A 4.KAT NO:410 YENİŞEHİR MERSİN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : MERSİN MERKEZ , AKDENİZ , TOROSLAR , YENİŞEHİR , MEZİTLİ İrtibat Bilgileri : İsim : ANIL BEREKET Ünvan : Telefon : E-posta : info@kalleinovasyon.com veya ik@kalleinovasyon.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Mersin
Pozisyon : Grafiker
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim :
info@kalleinovasyon.com veya ik@kalleinovasyon.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder