İŞ İLANI DETAYI

Deneyimli - Deneyimsiz yetiştirilmek üzere çalışma arkadaşı arıyoruzKullanılacak programlar Adobe photoshop, Coreldraw, Adobe Ilustrator, Photoshop,Barkod yazıcı , Etiket baskı ,Bartender, Office programlarına hakim çalışma arkadaşı aranmaktadır.Analitik düşünebilen, iletişim ve ifade yeteneğine sahip, takım çalışmasına yatkın, sorun çözme ve İnisiyatif alabilme yeteneğine sahip, ikna kabiliyeti, fiziki ve bedensel yeterliliği olan ve bilgisayar kullanabilen grafiker aranmaktadırÇalışma Saatleri: 08:30 - 18:30 Cumartesi- pazar günleri tatil, ancak ayda bir kez olmak üzere cumartesi günleri gelinmektedirDetaylı bilgi görüşme esnasında verilecektirNOT: Başvuru yaptıktan sonra lütfen iletişim kurunuz.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıDeneyimli - Deneyimsiz yetiştirilmek üzere çalışma arkadaşı arıyoruz. Kullanılacak programlar Adobe photoshop, Coreldraw, Adobe Ilustrator, Photoshop,Barkod yazıcı , Etiket baskı ,Bartender, Office programlarına hakim çalışma arkadaşı aranmaktadır.Analitik düşünebilen, iletişim ve ifade yeteneğine sahip, takım çalışmasına yatkın, sorun çözme ve İnisiyatif alabilme yeteneğine sahip, ikna kabiliyeti, fiziki ve bedensel yeterliliği olan ve bilgisayar kullanabilen grafiker aranmaktadır. Çalışma Saatleri: 08:30 - 18:30 Cumartesi- pazar günleri tatil, ancak ayda bir kez olmak üzere cumartesi günleri gelinmektedir. Detaylı bilgi görüşme esnasında verilecektir. NOT: Başvuru yaptıktan sonra lütfen iletişim kurunuz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MENDERES MAH. 346 SK. NO:2 A ESENLER İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : İSTANBUL İrtibat Bilgileri Ad Soyad : MUSTAFA KEMAL TOK Ünvan : MÜDÜR Telefon : 905395189000 E-posta : mustafa@trendbarkod.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Ulaşım Ücreti Desteği, Yemek Ücreti Desteği En Az Ücret : 17500 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Esenler
Pozisyon : Grafiker
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905395189000
mustafa@trendbarkod.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Grafiker iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Esenler veya Edmeg İstanbul Grafiker gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.