İŞ İLANI DETAYI

Genel Nitelikler:Grafik, dizgi ve baskı çıktılarında deneyime sahip veya grafik meslek lisesi mezunu,Matbaa, ajans veya ozalit geçmişine sahip,Başakşehir ve Bağcılar bölgesine yakın yerlerde ikamet eden veya metro ile rahatça ulaşım sağlayabilen,Adobe Illustrator kullanımına hakim,İş takibi yapabilen, detaylı, titiz ve düzenli çalışabilen,Bez çanta ve tişört baskısı konusunda deneyimli olmayan, ancak işin operasyonel aşamalarında görev alabilecek.İş Tanımı:Baskı operasyonunda dosyaların hazırlanması ve çıktı alınması,Ana grafikerlerden gelen işlerin makinadan çıktısını alma ve hazır baskıların tişört ve çanta üzerinde yerleşimini ayarlama,Baskı numunelerinin hazırlanması ve onay sürecini tamamlamaMaaş ve İmkanlar: SGK, yol, yemek ve tamamlayıcı sağlık sigortası,Dolgun maaşUzun vadeli işbirliği için öğrenmeye açık ekip arkadaşları arıyoruz.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade YeteneğiAranan Özellikler:Diksiyonu düzgün, iletişim becerisi yüksek,Ekip çalışmasına yatkın, sorumluluk alabilen,En az lise mezunu,Askerlik hizmetini tamamlamış,Bay elemanlar tercih edilecektir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 20- -45 (18.04.2004 - 22.03.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : Mutsan San.Sit. İOSB 4.Blok No:27 Başakşehir, İstanbul, Türkiye BAŞAKŞEHİR İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GAZİOSMANPAŞA , BAĞCILAR , GÜNGÖREN , BAŞAKŞEHİR , SULTANGAZİ İrtibat Bilgileri : İsim : AYŞENUR HANIM Ünvan : YÖNETİCİ ASİSTANI Telefon : 905526766414 E-posta : destek@istecanta.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf Sosyal Olanaklar : Ulaşım Ücreti Desteği, Yemekhane Desteği, Yemek Ücreti Desteği En Az Ücret : 17005 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 21000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Gaziosmanpaşa
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905526766414
destek@istecanta.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Grafiker iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg GAZİOSMANPAŞA veya Edmeg İstanbul Grafiker gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

İstanbul İş İlanları (Tamamı)