İŞ İLANI DETAYI

Ofiste görevlendirilmek üzere;Yaratıcı, yenilikçi, özgün tasarım ve kurgu yeteneği olan, kendi çalışmalarını portfolyo olarak sunabilecek görüşme öncesi dijital olarak iletilmesi veya görüşme anında sunulması beklenmektedirAdobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Premiere ve Adobe After Effects programlarına, sosyal medya ve web tasarımına hakim Grafiker aranmaktadır.İletişim: CV için; cv@lasersan.com.trTelefon: Muhammet Bilal Korkmaz 0552 246 24 02C.K./ B.E.


Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İSMETPAŞ MAH. DEMİRCİOĞLU CD. AYDIN APT. NO:2 KAT:1 ÇANAKKALE MERKEZ ÇANAKKALE / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : ÇANAKKALE İrtibat Bilgileri : İsim : Muhammet Bilal Korkmaz Ünvan : Yetkili Telefon : 905522462402 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Çanakkale
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905522462402

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder