İŞ İLANI DETAYI

1997 tarihinden bu yana PVC ve akıllı kart üretimi alanında faaliyet gösteren T-Kart, Master ve Visa EMV sertifikalarına sahip, yüksek kalitede uluslararası standartlarda üretim yapan sektörünün lider firmasıdır.Yurtiçi ve yurtdışı pazarda devlet kamu kurum ve kuruluşları, bankacılık, ulaşım, eğitim, sağlık, güvenlik, perakende ve turizm sektörlerine hizmet vermektedirÜretimini, kart gövde üretiminden kişiselleştirme uygulamalarına kadar her aşamasında en son teknolojiye sahip makine ve ekipmanla 9000 m2 kapalı alana sahip tesisinde gerçekleştiren T-Kart, hızla gelişen kart pazarında sürekli artış gösteren müşteri taleplerini, deneyimli kadrosu ile Ar-Ge çalışmaları, yüksek güvenlikli, hızlı ve kaliteli hizmet felsefeleriyle karşılamaktadırŞirketimizin Grafik Departmanında, grafik tasarım ve matbaaya hazırlık süreçlerini gerçekleştirecek Grafiker arayışımız bulunmaktadır.


Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeIllustrator, Photoshop ve CorelDraw, programlarına ileri seviyede hakim,Matbaa sektöründe en az 3 yıl tecrübeli,Tercihen Grafik Tasarım, Güzel Sanatlar Fakültesi ya da ilgili bölümlerden mezun,Renk ve tipoloji algısına sahip,Ofset ve Dijital Baskı süreçlerine hakim,Tasarım yeteneği gelişmiş, görsel algısı yüksek ve detaylara önem veren, özgün tasarım yeteneğine sahip,Kreatif yönü güçlü,İletişim becerisi yüksek,Titiz ve dikkatli çalışabilen,Türkçe dilbilgisine ve imla kurallarına hakim,MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen,Planlama, önceliklendirme ve iş takibi becerisine sahipErkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden,Grafiker takım arkadaşları arıyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Arnavutköy
Pozisyon : Grafiker
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Grafiker iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Arnavutköy veya Edmeg İstanbul Grafiker gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.