İŞ İLANI DETAYI

Aydost Reklam:Grafik TasarımcısıPozisyon: Grafik TasarımcıKonum: Kahramankazan/AnkaraÇalışma Şekli: Tam ZamanlıMelsev Grup & Aydost Reklam, kurumsal firmalarla çalışan markalara göre dikkat çekiçi tasarımlar yapan uzmanlaşmış bir şirkettirDinamik ekibimize katılmak üzere, yüksek motivasyonlu ve sonuç odaklı bir Grafik Tasarımcı arıyoruzHizmet verdiğimiz sektörler arasında gıda, içecek, ev bakım ve temizlik ürünleri, kişisel bakım ve kozmetik ürünleri yer almaktadır.İş Tanımı:Melsev Grup & Aydost Reklam'ın Grafik Tasarımcısı pozisyonunda görev alarak, tasarım ve baskıya hazırlık süreçlerimize değer katacak bir ekip üyesi olacaksınızMüşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun özgün tasarımlarının baskı hazırlık sürecini satış ekibi ve üretim ekibi ile koordineli şekilde yürüteceksiniz.Sorumluluklar: Grafik tasarım yazılımlarını kullanarak müşteri onayına sunulacak tasarımları hazırlamakBaskı öncesi ve sonrası süreçlerde grafiklerin kalitesini takip etmek ve ürünlerin görsel açıdan uygunluğunu sağlamakTakım içinde iş birliği yaparak, projelerin zamanında ve müşteri beklentilerine uygun olarak tamamlanmasını sağlamak.Gereksinimler: Grafik Tasarım veya ilgili bir alanda eğitimGrafik tasarım alanında en az 2 yıl deneyimAdobe Creative Suite Illustrator, Photoshop, InDesign gibi grafik tasarım yazılımlarına hakimiyetMicrosoft Office Programları Word,Exce,Powerpoint,Outlook,Teams kullanmayı bilenYaratıcı, estetik ve detaylara önem veren bir görsel anlayışİletişim becerileri yüksek, takım çalışmasına yatkın ve zaman yönetimi becerisi gelişmişBaskı süreçlerine hâkim ve baskıya uygun tasarımlar oluşturma yetkinliği.Aydost Reklam Olarak Biz: Yaratıcı ve dinamik bir çalışma ortamı sunuyoruzÇeşitli sektörlerden ve büyüklüklerden müşterilerle çalışma fırsatı sağlıyoruzEkip içindeki katkınızı takdir eden ve teşvik eden bir yapıya sahibiz.Başvuru:Eğer yukarıdaki kriterlere uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, lütfen başvurunuzu aydostmimari@yandex.com adresine CV'niz ile birlikte gönderinBaşvurularınızı sabırsızlıkla bekliyoruz!


Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yabancı Dil, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe Grafik Tasarım veya ilgili bir alanda eğitim. Grafik tasarım alanında en az 2 yıl deneyim. Adobe Creative Suite Illustrator, Photoshop, InDesign gibi grafik tasarım yazılımlarına hakimiyet. Microsoft Office Programları Word,Exce,Powerpoint,Outlook,Teams kullanmayı bilen. Yaratıcı, estetik ve detaylara önem veren bir görsel anlayış. İletişim becerileri yüksek, takım çalışmasına yatkın ve zaman yönetimi becerisi gelişmiş. Baskı süreçlerine hâkim ve baskıya uygun tasarımlar oluşturma yetkinliği.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Yenimahalle
Pozisyon : Grafiker
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Grafiker iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg YENİMAHALLE veya Edmeg Ankara Grafiker gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder