İŞ İLANI DETAYI

FİKİR HOUSE DİJİTAL AJANSTA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE;ALANINDA EN AZ 2 YIL DENEYİMLİ,AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN EN AZ B EHLİYETLİ BAY BAYAN GRAFİK TASARIMCISI ALINACAKTIR.Adobe Illustrator,InDesign, Premiere Pro, Photoshop programlarını ileri seviyede kullanabilen,After Effects programını kullanabilen,Kreatif yönü gelişmiş, hayal gücü yüksek ve özgün tasarım yeteneğine sahip,Brief üzerinden değer katacak orijinal içerik ve işlevsel konsept oluşturabilecek,Kampanya ve kurumsal doküman süreçlerine hakim,Dijital içerik üretimi konusunda yetenekli,Dekupe ve rtouch yapabilen,Yenilikleri, sektör dinamiklerini takip eden,Termin tarihine göre planlama yaparak, hızlı aksiyon alıp uygulayabilen,Detaylara önem veren, iş sorumluluğu olan,B sınıfı ehliyeti olan,Kurumsal kimliğe, marka imajına uygun özel tasarımlar yapabilen ve tüm çalışmalarına yansıtabilenCV ve örnek çalışma dosyalarını fikirhouse@gmail.com adresine mail olarak iletebilir ve 0382 214 14 99 ile 05426830959 no’lu telefonlardan bize ulaşabilirsiniz.


Tercihen Üniversitelerin Görsel İletişim Tasarımı, Grafik Tasarım vb. bölümlerinden mezun,Alanında en az 2 yıl tecrübeli,Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Premier ve tercihen After Effects programlarını iyi derecede kullanabilen,Tasarım ve yaratıcılık yönü gelişmiş, aldığı brief’lerin ardından sonuca gidebilecek,Sosyal medya, dijital ve offline baskılı işler mecralar konusunda tecrübeli,Takım çalışmasına uyumlu kişilerCV ve örnek çalışma dosyalarını fikirhouse@gmail.com adresine mail olarak iletebilir ve 0382 214 14 99 ile 05426830959 no’lu telefonlardan bize ulaşabilirsiniz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KILIÇASLAN MAH. EFOR AVM A BLOK KAT 13 NO 37 AKSARAY MERKEZ AKSARAY / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AKSARAY MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Aksaray
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Aksaray AYŞE ÖZBEK İletişim numarası

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Aksaray Geneli İş İlanları