İŞ İLANI DETAYI

Grafik Tasarım Uzmanı Aranıyor!GÖKSU GLOBAL HOLDING ANONIM SIRKETI olarak, büyüyen ve gelişen ekibimize katılmak üzere Grafik Tasarım Uzmanı arıyoruzŞirketimizdeki göreviniz, yaratıcı ve etkileyici tasarımlarla markamızın görsel kimliğini güçlendirmek olacak.İş Tanımı:- Şirketimizin tüm grafik tasarım ihtiyaçlarını karşılamak,- Web siteleri, sosyal medya platformları, reklam kampanyaları ve diğer pazarlama materyalleri için görsel içerikler oluşturmak,- Marka kimliğine uygun logolar, broşürler, afişler ve diğer tanıtım materyallerini tasarlamak,- Grafik tasarım trendlerini takip etmek ve yenilikçi fikirler sunmak,- İşbirliği içinde çalışarak projeleri zamanında tamamlamak.


- Grafik tasarım alanında en az 2 yıl deneyim,- Adobe Creative Suite Photoshop, Illustrator, InDesign gibi tasarım programlarında uzmanlık,- Web tasarımı ve sosyal medya platformları için içerik oluşturma konusunda bilgi ve deneyim,- Yaratıcı düşünme yeteneği ve güçlü görsel algı,- İletişim becerileri yüksek, ekip çalışmasına yatkın,- Proje yönetimi ve zaman yönetimi becerileri.Bizimle çalışmak isteyen adaylardan, portfolyolarını ve daha önceki çalışmalarını sunmalarını bekliyoruz. Başvurularınızı değerlendirecek ve uygun adaylarla iletişime geçeceğiz.GÖKSU GLOBAL HOLDING ANONIM SIRKETI olarak, çalışanlarımıza sağladığımız fırsatlarla kariyerlerini geliştirmelerine destek oluyoruz. Siz de dinamik bir ortamda çalışmak, yaratıcılığınızı sergilemek ve başarılı bir markanın büyümesine katkıda bulunmak isterseniz, başvurunuzu bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Antalya
Pozisyon : Grafiker
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Antalya GÖKSU GLOBAL GIDA İT. İHR. SAN VE TİC A.Ş İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder