İŞ İLANI DETAYI

ÜRETİM TEKNİKERİZafer Mahallesi-Buca da Su Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren şirketimizde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip Üretim Teknikeri aramaktayız.Meslek Yüksek Okullarının Gıda Teknolojisi, Gıda Teknikerliği, Su Ürünleri bölümlerinden mezun, Üretimin sevk ve idaresinde görev alıp, üretim takibi yapacak,Hammadde girdi kontrol konusunda yetkin, Gıda Güvenliği konusunda eğitim almış,Dinamik, dikkatli ve yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek,Analitik becerileri güçlü, sonuç ve çözüm odaklı, hızlı ve pratik kararlar verebilme becerisine ve sorumluluk bilincine sahip,Ekip çalışmasına yatkın, etkin iletişim yeteneğine sahip, Sorumluluk ve iş bilinci yüksek,MS Office programlarına hâkim, Tercihen 1-2 yıl tecrübeli,Buca, Gaziemir, Karabağlar, taraflarında ikamet eden,Fiziksel kalite kontrol yapacak üretim teknikerine ihtiyacımız bulunmaktadır.


Analitik Düşünebilme, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeBaşvurular için mesai saatlerinde 0531 433 14 43 numaralı telefona ve idari@sahinbalikcilik.com.tr adresine özgeçmişlerini göndererek yapabilirler. Ücret karşılıklı görüşülecek, adayın yetkinliğine göre belirlenecektir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın -4512.09.1979 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek -4512.09.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 2360 SK. NO:49 ZAFER MAH. BUCA İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BUCA , GAZİEMİR , KARABAĞLAR İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Ünvan : Telefon : 905314331443 E-posta : dari@sahinbalikcilik.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Buca
Pozisyon : Tekniker
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905314331443
dari@sahinbalikcilik.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Tekniker iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg Buca veya Edmeg İzmir Tekniker gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder