İŞ İLANI DETAYI

Üniversitelerin Gıda, Ziraat veya Kimya bölümlerinden mezun Takım çalışmasına yatkın , iletişimi güçlü Esnek mesai saatlerine uyumlu Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış Aydın / Merkez’de ikamet eden Üretim tesisinde saha operasyonunda aktif çalışabilecek Tercihen sigara kullanmayan


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıGıda ürünleri üretim tesisinde hijyen kuralları ve gereksinimlerine uyarak, iş disiplini ve kuralları dahilinde üretim, üretim öncesi ve sonrası hazırlık, hat operasyonları ve temizliklerinde operatör olarak görev yapacak, ilgili üretimler ve ilgili üretim hatlarıyla ilgili form, dökümantasyon ve raporları hazırlayacak teknik personel aranmaktadır.Başvuru için CV’nizi aşağıdaki telefon numarasına Whatsapp veya SMS üzerinden iletebilirsiniz veya CV’nizi aşağıdaki mail adresine iletebilirsiniz. 0532 738 16 42yonetim@sopho.com.tr


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 22- -35 (10.06.2002 - 23.05.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : OVAEYMİR MAH. 39. SOKAK NO:2/A EFELER/AYDIN EFELER AYDIN / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri : İsim : Cantürk Kalaslıoğlu Ünvan : Genel Müdür Yrd. Telefon : 905327381642 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler En Az Ücret : 17003 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 17003 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Aydın
Pozisyon : Tekniker
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905327381642

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder