İŞ İLANI DETAYI

Bu talebe İdeal Balıkçılık adlı firmada Gıda Mühendisi mesleğinde çalışabilecek, 22-40 yaş arası, Kadın- Erkek adaylar başvuru yapabilirlerBaşvurmak isteyenlerin ilan metni sonundaki Başvur butonuna tıkladıktan sonra , 0 505 166 48 57 nolu telefondan Burak Yazıcı ile görüşmeleri gerekmektedir.


Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıTercihen deneyimli,Genç,aktif,öğrenmeye istekli,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Trabzon
İlçe : Akçaabat
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Trabzon ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Trabzon, Edmeg Akçaabat veya Edmeg Trabzon Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Trabzon ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder