İŞ İLANI DETAYI

Büyümekte olan ekibimize katılmak üzere;Manisa Salihli'deki Fabrikamızda aşağıdaki görev tanımı ile çalışacak GIDA MÜHENDİSİ aramaktayız.Siz de toplumumuzun ve doğanın iyiliğine hizmet etmek üzere çalışan ekibimizin bir parçası olmak isterseniz ve aşağıdaki kriterlere uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, sizinle tanışmak için sabırsızlıkla bekliyoruz.


Üniversitelerin Gıda Mühendisliği bölümlerinden mezun, Gıda üretiminde en az 2 yıl deneyim sahibi,BRC ve HELAL belgeleri konusunda bilgi ve deneyimli,İnsan ilişkileri kuvvetli, takım çalışmasına uyum gösterebilen,Analitik düşünen, hedef ve sonuç odaklı,MS Office programlarına hakim, Evrak dokümantasyon ve arşivleme konusunda deneyimli,Manisa Salihli'de ikamet eden/edebilecek.Bu pozisyonun çalışma saatleriPazartesi – Cumartesi günleri 08:00-17:00 arasıdır.İletişim bilgileri: fazil.kork@vegandbones.com mail adresi ile veya 0236 742 53 35 numaralı telefonu arayarak bize ulaşabilirsiniz


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : OSB 302 SOK. NO:22 7425335 SALİHLİ MANİSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ALAŞEHİR , KULA , SALİHLİ , SELENDİ İrtibat Bilgileri : İsim : FATMA NUR Ünvan : Telefon : 902367425335 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Manisa
İlçe : Alaşehir
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902367425335

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden Manisa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Manisa, Edmeg ALAŞEHİR gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Manisa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder