İŞ İLANI DETAYI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMIGebze de bulunan paketli yemek üretim tesisimizde görevlendirmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip Gıda Mühendisi aramaktayızÜniversitelerin Gıda Mühendisliği bölümlerinden mezun, Gıda sektöründe tercihen yemek üretimi- paketli üretim min2 yıl deneyimli, MS Office programlarını kullanabilen, Analitik, problem çözme ve hızlı karar verme yeteneğine sahip, Raporlama ve analiz becerileri gelişmiş FSSC 22000 BRGGS FOOD SAFETY, Helal Gıda, HACCP eğitimlerine sahip , sistem kurulumları ve uygulamasında aktif görev almış ya da sistem kurulumunda aktif görev alarak kendini bu alanda geliştirmek isteyenGerekli durumlarda esnek çalışma sağlayabilecek İstanbul Anadolu Yakası ya da Gebze çevresinde ikamen eden,Görev ve Sorumluluklar Gıda üretim sürecinde kalite güvence ve kalite kontrol prosedürlerinin etkin bir şekilde uygulanmasını sağlamak Müşteri şikayetleri sonrası ve üretimde oluşan DÖF leri açmak ve takibini sağlamakİzlenebilirlik süreçlerini takip etmek Yasal mevzuatlara hakim HACCP ve GMP uygulamalarını etkin bir şeklide yürütmek İnsan ilişkilerinde başarılı, motivasyonu yüksek, disiplinli, iş takibi kuvvetliEn az lisans mezunu30 yaşını aşmamışBaylar için askerliğini yapmışAdayımıza Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yapılacaktır.Gebze- Darıca- Beylikbağı- Çayırova- Sultanbeyli- İstanbul E5 e yakın ilçeler.


Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübe.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 21- -30 (10.10.2003 - 11.09.1994 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 21- -30 (10.10.2003 - 11.09.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : GEBZE OSB MAH. 1400 SOK. PARK SİTESİ NO:1401 KOCAELİ/GEBZE GEBZE KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KARTAL , PENDİK , SULTANBEYLİ , TUZLA , GEBZE , DARICA , ÇAYIROVA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : ÖZGE ATAALKIN Ünvan : İK UZMANI Telefon : 902123242626 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Servis Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Gebze
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902123242626

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg Gebze veya Edmeg Kocaeli Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder