İŞ İLANI DETAYI

Kemalpaşa'daki Baharat üretim tesisimizde “Gıda Mühendisi” olarak çalışmak üzere dinamik, pozitif, öğrenmeye ve gelişime açık takım arkadaşları aramaktayız.Başvurular sadece aşağıda verilen mail adresine CV gönderilerek yapılmalıdır.Başvuru mail : microbiology@defnespices.com


. Üniversitelerin Gıda Mühendisliği bölümlerinden mezun, Tercihen Gıda sektöründe Üretim, Kalite Yönetim Sistemi ve kurulumu FSSC,BRC vb. konularında en az 1 yıl tecrübe sahibi, İyi derecede İngilizce konuşabilen, FSSC 22000 ve BRC Gıda Güvenliği Kalite Yönetim sistemleri kapsamında fabrika çalışmalarını yönetecek ve Gıda Güvenliği Ekip Liderliği yapabilecek, Kalite ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, Yasal mevzuat ve müşteri şartlarına uygun çalışarak üretilen ürünlerin güvenliğini sağlayabilecek, Organik üretim mevzuatı konusunda tercihen bilgi sahibi olan, Kalite - Üretim konularına hakim olan ve üretime hazırlık, üretim ve üretim sonrası faaliyetlerin kalite standartlarına uygun şekilde yürütülmesini sağlayabilecek, Uygunsuzlukları tespit ederek gerekli önlem ve düzeltmeleri gerçekleştirebilecek, Sorumlu olduğu işlerin talimatlara uygun olarak hatasız ve eksiksiz yaptırılmasını sağlayabilecek , Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek, Erkek adaylar için Askerlik hizmetini tamamlamış, İzmir Bornova, Evka 3, Ulukent veya Kemalpaşa civarında ikamet eden ya da edebilecek Gıda Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Bornova
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg BORNOVA veya Edmeg İzmir Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder