İŞ İLANI DETAYI

Üniversitelerin gıda mühendisliği bölümünden mezun,Üretim yapan işletmelerde benzer posizyonda tecrübeli,Microsoft office programlarını bilen ,Gıda güvenliği ve kalite ile ilgili standart ve uygulamara vakıf,Analitik düşünme ,planlama ve organizyon yeteneği gelişmiş,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış


Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeTesisin üretim süreçlerinin takibini sağlamak,Üretimlerim zamanında başlamasını ve zamanında tamamlanmasını sağlamak,Üretim bölümündeki iş akış sürecini,şartlara uygun olarak sağlamak ve kontrol etmek,Planlama departmanı tarafından belirlenen üretim planının Kslite Güvence kuralları çerçevesinde ve zamanında gerçekleşmesini sağlamak,Gerçekleştirilen üretim faaliyetlerine paralel olarak tüm süreçlerde kalite ve gıda güvenliği ile ilgili proses kayıtlarının tutulmasını sağlamak,Üretimde verimlilik ve kalite konusunda iş akışı,ürün geliştirme ,işleme teknikleri ve benzeri konularda diğer birimler ile iş birliği içindeprojelerde görev almak ,Üretim genel tertip ve düzenin sağlanması için gerekli aksiyonları tespit etmek ve takibini yapmak, Çalışma Saatleri: 8:00-18:00Hafta tatili: cumartesi ve pazar Servis: alemdağ-Taşdelen-Yenidoğan TECRÜBESİZ KİŞİLER BAŞVURABİLİR.YETİŞTİRİLMEK ÜZERE PERSONEL ALIMI YAPILABİLİR.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 25- -40 (17.10.1999 - 18.09.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 25- -40 (17.10.1999 - 18.09.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ÖMERLİ, KOÇULLU MAH. MURATLI CAD. NO:24 ÇEKMEKÖY İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SANCAKTEPE , ÇEKMEKÖY İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Berna Demir Ünvan : Yönetici Telefon : 902164358403 E-posta : info@baysangida.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar (Diğer) : yemek-servis

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Çekmeköy
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902164358403
info@baysangida.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Çekmeköy veya Edmeg İstanbul Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.