İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Gıda MühendisiŞirket: Şura Marketçilik Gıda SanVe TicLtdŞti.Konum: BURSAŞura Marketçilik Gıda SanVe TicLtdŞtiOlarak, İstanbul daki merkez ofisimizde görevlendirilmek üzere, gıda mühendisliği alanında deneyimli bir profesyonel arıyoruzGörevler:- Gıda güvenliği ve kalite kontrol prosedürlerinin uygulanması ve denetlenmesi- Yeni ürün geliştirme ve mevcut ürünlerin iyileştirilmesi- Üretim süreçlerinin optimizasyonu- Gıda düzenlemelerine ve standartlarına uygunluğun sağlanması- Tedarikçilerle ve diğer ilgili departmanlarla işbirliği yapma


 -Bursada İkamet eden- Gıda Mühendisliği veya ilgili bir alanda lisans derecesi- En az 1 yıl ilgili iş deneyimi- Gıda güvenliği ve kalite kontrol konularında güçlü bilgi- İyi analitik ve problem çözme becerileri- İyi organizasyon ve proje yönetimi becerileri- İyi iletişim becerileriŞura Marketçilik Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti. olarak, tüm çalışanlarımıza eşit fırsatlar sunmayı taahhüt ederiz. Başvurularınızı bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder