İŞ İLANI DETAYI

TKDK, GMKA vbKurumlara proje yazmasını bilen ve hazırlayanSahada ve laboratuvar ortamında çalışabilecekB sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilenErkek adaylar için tercihen askerliğini yapmışTarımsal yayım ve danışmanlık belgesine sahip olan gıda mühendisi personel arıyoruz.


Analitik DüşünebilenBilgisayar Kullanımı İyi Düzeyde Olanİletişim ve İfade Yeteneği YüksekProje Tabanlı Çalışmaya UygunSorun Çözme Becerisi OlanTakım Çalışmasına Yatkın nitelik ve beceride personel arıyoruz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın 22- -40 (1.05.2002 - 2.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 22- -40 (1.05.2002 - 2.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : EGE MAHALLESİ YENİ YOL CADDESİ NO:9/A BALIKESİR MERKEZ BALIKESİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AYVALIK , BALIKESİR MERKEZ , BALYA , BANDIRMA , BİGADİÇ , BURHANİYE , DURSUNBEY , EDREMİT/BALIKESİR , ERDEK , GÖNEN/BALIKESİR , HAVRAN , İVRİNDİ , KEPSUT , MANYAS , SAVAŞTEPE , SINDIRGI , SUSURLUK , MARMARA , GÖMEÇ , ALTIEYLÜL , KARESİ İrtibat Bilgileri : İsim : Emin ŞİMŞEK Ünvan : Telefon : 902662410777 E-posta : balikesirsut@gmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Balıkesir
İlçe : Ayvalık
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902662410777
balikesirsut@gmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden Balıkesir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Balıkesir, Edmeg AYVALIK gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Balıkesir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder