İŞ İLANI DETAYI

Türkiye’de Turizm & Otelcilik Sektörünün Güçlü Temsilcisi  CRYSTAL HOTELS bünyesinde görevlendirmek Üzere; Gıda Mühendisi aramaktayız.


Merkez ofisimizde görevlendirilmek üzere;Üniversitelerin Gıda Mühendisliği bölümünden mezun,C veya B sınıfı İş Güvenliği Uzmanı,En az üç yıl turizm yada benzeri iş alanlarında tecrübesi olan,Branşıyla ilgili bilimsel gelişmeleri ve mevzuatı yakından takip eden,ISO 22000, ISO 9001 Yönetim Sistemlerine hakim,Tercihen ISO 10002, ISO 14001, ISO 45001 yönetim sistemlerine vakıf,İç tetkik usul ve esaslarını bilen,MS Office programlarına hakim,Veri analizi ve raporlama yeteneğine sahip,Tercihen İngilizce bilen,İnsan ilişkilerinde başarılı, ekip çalışmasına yatkın,Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış takım arkadaşları aramaktayız.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Antalya
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Antalya GALERİ KRİSTAL İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder