İŞ İLANI DETAYI

Ankara’da tütün mamülleri üretimi yapan ve global pazarda tanınır bir marka olma vizyonuyla yola çıkan firmamız, büyüme hedeflerimiz doğrultusunda laboratuvarda çalışmak üzere yetiştirilecek bir Gıda Mühendisi aramaktadır.Bu pozisyonda çalışacak aday,Kendisine verilecek görevleri özveriyle yerine getirecek, üretim süreçlerini yakından takip edecek ve üretilen ürünlerin kalitesini ve izlenebilirliğini artırmak amacıyla laboratuvarımızda görev alacaktır.GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMIGıda Teknolojisi MYO veya Gıda mühendisliği bölümünden mezun,Tercihen aroma üretimi yapan veya meşrubat imalatı yapan firmalarda en az 2 ay staj yapmış,İleri seviyede İngilizce bilen,MS Office programlarını etkin olarak kullanabilen,Planlama, iş takibi ve raporlama yönü güçlü,Çalışma zamanını planlı, etkili ve verimli kullanabilen, eğitime ve gelişime açık,Analitik düşünen, hızlı karar verebilen, iletişimi kuvvetli ve takım çalışmasına yatkın,Gerektiği takdirde esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilen çalışma arkadaşı aramaktayız.


Diğer koşullar işveren ile görüşülecektir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- -30 (12.10.2004 - 13.09.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MALIKÖY BAŞKENT OSB MH. 19 CD. NO:38 SİNCAN ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇANKAYA , SİNCAN , ETİMESGUT , ANKARA/MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : ATAMAN YILMAZ Ünvan : İK ve İdari İşler Müdürü Telefon : 905312950579 E-posta : ik@prime-tobacco.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Sincan
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905312950579
ik@prime-tobacco.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Sincan veya Edmeg Ankara Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder